book cover

Ryby i bezkręgowce morskie : pozyskiwanie, właściwości i przetwarzanie

Sikorski, Zdzisław Edmund, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Year of publication: 2004.

Mięczaki technologia., Ryby morskie technologia., Skorupiaki technologia, Ryby, Technologia żywności, Mikrobiologia żywności, Konserwowanie żywności, Przetwory rybne, Kontrola jakości, Wartość odżywcza, Podręczniki akademickie

available:

1 from 1

Author
Sikorski, Zdzisław Edmund
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Title
Ryby i bezkręgowce morskie : pozyskiwanie, właściwości i przetwarzanie
ISBN
83-204-2867-X : zł 36
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Year of publication
2004.
Volume
XIV, 391 s. :
Dimensions
24 cm.
Series
Żywność, Jakość, Technologia
UDC
637.56:639.38:639.4:664.8/.9](075.8)
Object passwords
Mięczaki technologia.
Ryby morskie technologia.
Skorupiaki technologia
Ryby
Technologia żywności
Mikrobiologia żywności
Konserwowanie żywności
Przetwory rybne
Kontrola jakości
Wartość odżywcza
Podręczniki akademickie
Additional information
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Książka dostępna również w wersji elektronicznej.
020
%a 832042867X
080
%a 637.56:639.38:639.4:664.8/.9](075.8)
100
%a Sikorski, Zdzisław Edmund
245
%a Ryby i bezkręgowce morskie : %b pozyskiwanie, właściwości i przetwarzanie /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2004.
300
%a XIV, 391 s. : %b fot., rys., tab., wykr. ;%b fot., rys., tab., wykr. ; %c 24 cm.
490
%a Żywność, Jakość, Technologia
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
530
%a Książka dostępna również w wersji elektronicznej.
650
%a Mięczaki %x technologia.
650
%a Ryby morskie %x technologia.
650
%a Skorupiaki %x technologia
650
%a Ryby
650
%a Technologia żywności
650
%a Mikrobiologia żywności
650
%a Konserwowanie żywności
650
%a Przetwory rybne
650
%a Kontrola jakości
650
%a Wartość odżywcza
655
%a Podręczniki akademickie
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2867-X : zł 36

Available items

1.

Most often borrowed